App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu

banner-dagbesteding

Banner-Klik-kaart-wonen-dagbesteding

Dutch Arabic English Polish Turkish

Op onze instellingsterreinen Coudewater Rosmalen en Huize Padua te Boekel vindt u diverse mogelijkheden voor activiteiten. Daarnaast zijn er op diverse locaties in Oost Brabant verschillende ontmoetings- en dagactiviteitencentra (ODAC's) waar onze begeleiders samen met u invulling geven aan uw dag.

ODAC's

De ODAC's zijn te vinden in Rosmalen, Boekel, Boxmeer & Cuijk, Helmond, Oss, Uden & Veghel. Naast deze centra bestaat ook de Vriendendienst, een samenwerking met het Rode Kruis waarbij vrijwilligers met gemeenschappelijke interesses worden gekoppeld aan cliënten om samen regelmatig een activiteit te ondernemen, bijvoorbeeld naar de markt, een terrasje pikken of wandelen. Alledaagse dingen, maar voor cliënten met psychische problemen vaak heel bijzonder.

Leren en werken voor cliënten

Wilt u gaan werken, dan kunt u een beroep doen op de trajectbegeleiders. De afdeling Vrije tijd & Ontspanning staat ook voor u klaar, net zoals onze vrijwilligers. Samen met u werken wij aan uw individuele herstelproces. 

Dagbesteding

Dagbesteding, arbeid, leren en ontspanning leveren een belangrijke bijdrage aan het herstel van uw gezondheid, uw persoonlijke identiteit en bevordert maatschappelijke participatie.

Herstellen doe je, zover dit mogelijk is, zoveel mogelijk 'midden in de maatschappij', maar indien nodig op een terreingebonden voorziening, op een dagactiviteitencentrum, of via een begeleide leerweg. U en uw wensen staan altijd centraal (Herstelvisie). Het beschreven aanbod helpt mensen met langdurende psychische of psychiatrische klachten om te stabiliseren, maatschappelijk te participeren en te reïntegreren in het arbeidsproces.

Contact

Richard Geneuglijk, Mariette Kelderman en Jaap Jacobs

Zorgmanagers Langdurende GGZ
T (073) - 844 78 33

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer ISO9001

Ga naar boven

Achtergrond-oranje