Cliëntenservicepunt

Wilt u meer weten over de geestelijke gezondheid? Zoekt u specifieke informatie? Wij helpen u graag.

Vragen over mentale gezondheid?

Service en informatie
Wij bieden u ondersteuning door het beantwoorden van uw vragen. Ook verstrekken wij informatie over bijvoorbeeld ziektebeelden, behandelingen, financiën, mogelijkheden van leer werk plek of dagbesteding. Wij helpen u op weg naar de juiste personen binnen GGZ Oost Brabant en andere instellingen.

Luisterend oor
Het Cliëntenservicepunt is een ontmoetingspunt voor en door cliënten en familieleden en overige geïnteresseerden. De medewerkers zijn geen hulpverleners, maar ervaringswerkers die worden begeleid door een professional. Wij bieden u een luisterend oor. Als u een probleem of klacht heeft, leggen we uit waar u terecht kunt.

Tijdens de openingstijden kunt u zonder afspraak binnenlopen. Volg de voetstappen op de vloer in de hal en wij ontvangen u met een warm welkom en een kop koffie of thee. Stelt u liever een vraag via de website? Dat kan ook. Uiteraard behandelen wij deze in vertrouwen.

Contactgegevens en openingstijden

  • Maandag 10.00u – 13.00u
  • Donderdag 10.00u – 13.00u

Buiten openingstijden kunt u voor dringende vragen contact opnemen met onze afdeling communicatie via 088 - 846 01 25.

U kunt uw vraag ook stellen via het formulier ‘Stel uw vraag’. 

Cliëntenservicepunt GGZ Oost Brabant
Gebouw ’t Warant
Wesselmanlaan 25a
5707 HA HELMOND
088 – 846 01 90 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.