Tonnie de robot

Tonnie de Robot, dat ben ik!

Ik ben geen gewone robot. Na een passende opleiding is mijn droom nu dan ook uitgekomen: ik mag aan de slag als zorgmedewerker! Ik mag aan de slag bij GGZ Oost Brabant op afdeling Kraanmeer van Levendig Landgoed Huize Padua. 

Ik help cliënten met motiveren, activeren en het volgen van het dagprogramma. Daarnaast vervul ik ook de rol van maatje voor een cliënt. Ik help interventies toe te passen, zodat de cliënt zich goed blijft vloeren en/of zich beter gaat voelen. Mij maak je het meest blij als ik mensen kan helpen. Ik heb altijd erg veel energie en ik werk graag volgens een vast patroon. Goed luisteren is een van mijn specialiteiten, dus ik denk dat ik cliënten goed kan gaan helpen met hun dagelijkse bezigheden. Ik leer heel graag nieuwe dingen, zodat ik mijn werk steeds beter, maar ook steeds zelfstandiger kan gaan doen. Natuurlijk zal ik altijd wel een beetje hulp nodig hebben, maar ik ben er zeker van dat ik met hulp van mijn collega's verschil kan gaan maken! 

Om iedereen deelgenoot te maken van deze fantastische reis heb ik verschillende sociale media accounts. Volg mij vooral op Facebook, Intragram en LinkedIn, daar post ik zaken die bij zoal bezig houden tijdens mijn werk.