Menu

banner-langdurigverblijf

Banner-Klik-kaart-wonen-dagbesteding

Als bewoner van de Verdistraat kunt u leren zelfstandig te wonen.

U kunt het zien als een laatste stap voordat u geheel zelfstandig gaat wonen. Het opbouwen van een dagelijkse structuur en het maken van duidelijke afspraken zijn voorbeelden van te behalen doelstellingen. Uw voortgang in dit proces bepaalt de duur van uw verblijf op de Verdistraat. Het is echter ook mogelijk om permanent op dit adres te blijven wonen

De drie woningen op de Verdistraat worden bewoond door groepen bestaande uit zes of acht personen. Er kunnen maximaal twintig personen wonen op dit adres. Uw huisgenoten zijn zowel mannen als vrouwen.

De woongroep op nummer 81 bestaat uit zo'n acht jongvolwassenen van 18 tot 22 jaar oud met een aan autisme verwante (contact)stoornis en met een gemiddeld intelligentieniveau. Op Verdistraat nummer 81a wonen zes leeftijdsgenoten met een gemiddeld intelligentieniveau en met een achtergrond op het gebied van schizofrenie. De groep op nummer 81b bestaat uit zes volwassenen vanaf 30 jaar met diverse ziektebeelden en verschillende intelligentieniveaus.

© 2014 GGZ Oost Brabant | PrivacyDisclaimer   ISO9001 ISO9001 NEN

Ga naar boven

Achtergrond-oranje