PaduaPop is  een kleinschalig festival in het park op Huize Padua in Boekel. Er komen toffe bands en artiesten optreden. 

Op zondag 29 mei organiseert GGZ Oost Brabant tussen 13.00 en 19.00 uur in het park op Huize Padua een kleinschalig, gratis toegankelijk én alcoholvrij festival: PaduaPop. Dit festival heeft in 2019 haar eerste editie gevierd en kent naast livemuziek op twee podia ook volop leuke activiteiten voor de kids, silent disco/yoga, DJ’s  en een Mért.
Het festivalprogramma wordt ingevuld door bewoners en medewerkers van Levendig Landgoed Huize Padua (o.m. DJ’s en de Mért) en bekende artiesten uit de regio.

Naast Grote Beek Pop van collega-organisatie GGzE, is PaduaPop het tweede gratis alcoholvrije openluchtfestival in Brabant georganiseerd door een GGZ-organisatie. 

Met acts van o.a. VOF de Kunst en Casa de La Muerte

De voorbereidingen voor het nieuwe evenement zijn in volle gang. Naast live muziek van VOF de Kunst, Casa de la Muerte, Pokey and the Headlights, Angie Flare en DJ’s Turbo JeeBee en Benny, is er een Mért, silent disco/yoga, food corner en uiteraard zijn er leuke dingen voor de kids. 

Verbinding met de buurt

“Met PaduaPop wil GGZ Oost Brabant bijdragen aan de versterking van de band tussen de buurt/regio en Huize Padua als wijk van Boekel”, vertellen Theo Rovers, coördinator vrijetijd en welzijn en Vivianne Viguurs, manager communicatie die beide in de organisatie van dit evenement participeren dat in samenspraak met cliënten, medewerkers, vrijwilligers én de buurt van Huize Padua is ontstaan. “Een gratis kleinschalig festival met voor ieder wat wils: van live-muziek, silent disco tot de Mért.”

Knipsel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk ook op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/ggzoostbrabant

ARTIESTEN

Angie flare 2Angie Flare

Zangeres en songwriter Angie Flare laat ons zien dat ‘great things come in small packages’. Haar aanstekelijke country pop/rock songs geven je het gevoel dat je achter het stuur van een oude Mustang zit, terwijl je uitkijkt over de uitgestrekte wegen van de Amerikaanse Westkust bij zonsondergang. Een gevoel van vrijheid dat je vleugels geeft en daarna stevig met beide benen op de grond zet. Op 1 mei 2022 heeft ze haar gloednieuwe EP 'With the Car Running' gelanceerd. 

 

Pokey and the Headlights

Pokey and the Headlights is een Schijndelse coverband die rockt, rollt en swingt. Ze zijn sfeermaker bij uitstek op feesten, bruiloften en andere evenementen. Lekker dansbare muziek, waardoor je niet stil kunt blijven staan. Het is een ware ervaring als Pokey & the Headlights zijn komische klanken uitstort over het publiek. Met de ska van Madness tot de ‘king of the surf guitar’ Dick Dale. Ook nummers met zang, van “Do You Wanna Dance” van Sir Cliff Richard of “Great Balls of Fire” van Jerry Lee Lewis tot “La Bamba” van Los Lobos. Door de verschillende muziekstijlen, gebracht door een stel enthousiastelingen, is het een zeer aanstekelijk geheel. Laat je verrassen door de ritmische, herkenbare muziek and ‘Let’s dance baby'!

Pokey and the headlights

 

Casa de la Muerte Bridge Black WhiteCasa de la Muerte

Met hun DIY-attitude, zwarte humor en ongebreidelde energie creëert CASA de la Muerte een originele, uitbundige show.  VPRO's 3voor12 noemde Casa de la Muerte al "misschien de leukste band van Scumbash", Festivalinfo.nl zegt op hun website: "Wie dit fascinerende ensemble nog niet eerder is tegengekomen doet er echter goed aan ze eens op te zoeken op een of ander podium". En zo is 't maar net!  ‘Casa de la Muerte uit Alkmaar was voor mij een verrassing; ze maken een goed mix van Rockabilly , Mexican en Balkan en ik kan jullie vertellen dat ze er een dik feest van maken. Maar ja wat verwacht je anders van een stel goede muzikanten die met plezier hun muziek uitdragen’ (Stone office). Redenen genoeg om dit ongebruikelijke orkest ook in 2022 te bezoeken voor een daverende show vol galopperende polka's, beukende rocksongs en zelfs ja, hier en daar opeens een gevoelig liedje. 

 

 

VOF de Kunst 2022VOF de Kunst 

Een mooi en vermakelijk feelgood festivalconcert! ‘Suzanne’ en ‘Eén Kopje Koffie’, klassieke nederpophits waarvan iedere Nederlander zonder aarzeling het refrein kan meezingen. Nummers die u ook ongetwijfeld niet onbekend zullen zijn.  Een concert van VOF de Kunst is een feest der herkenning voor een breed publiek. De band, rond zanger Nol Havens, heeft een grote reeks hits achter haar naam staan. Waarvan de twee bovengenoemde nummers wel de bekendste zijn, maar nummers als  ‘Oude liefde roest niet’, ‘Als ze lacht dan lacht ze echt’ en Retour Sneek’ zullen de meeste mensen ook niet onbekend in de oren klinken.  Daar kwamen recent nog de radio hits ‘Voor Mij’ en ‘Strepen op de weg’ bij van hun laatste album. 

 

 PLATTEGROND

Kijk hier voor de plattegrond van PaduaPop.

Ga naar boven