Menu

Als naasten worden betrokken, geïnformeerd en ingezet bij de behandeling, dan ondersteunt dit het herstel, zowel van de cliënt als van de familie. Cliënten, naasten en medewerkers hebben elkaar nodig. Voor GGZ Oost Brabant is de Familie- en naastenraad van grote toegevoegde waarde om de zorg voor onze cliënten zo goed mogelijk vorm te geven. Dit adviesorgaan heeft contact met de Raad van Bestuur en directies, komt met voorstellen en ideeën en wordt betrokken bij beleid.

De Familie- en naastenraad bestaat uit 5 tot 15 personen. Naast het toetreden van familieleden en naastbetrokkenen, wordt ook de deelname gestimuleerd van familieverenigingen in de GGZ.

Leden van de Familie- en naastenraad

  • Bert Honders (voorzitter)
  • Paul van der Hoek (vice-voorzitter)
    Gerrit van den Born
    Wim Kuypers
  • Gert Traae
    Wim Welbers

Lid worden

De Familie- en naastenraad kan altijd versterking gebruiken! Heeft u een familielid of naaste die bij GGZ Oost Brabant in behandeling is of was en wilt u vanuit naaste-perspectief invloed uitoefenen? Neem dan contact met ons op. Lees hier de vacature.

Meer weten?
Lees onze folder

Lees meer over het familie- en naastenbeleid van GGZ Oost Brabant

Lees de digitale nieuwsbrieven

Neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent, de nieuwsbrief wilt ontvangen (digitaal of per post) of lid wilt worden. Ook als u een signaal wilt afgeven of een bijdrage wilt leveren, horen we dat graag van u.

Kluisstraat 2, Boekel
Postbus 3, 5427 ZG Boekel
T 0492 – 84 63 66
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ondersteuner Familie- en naastenraad: Karin Smits, 088 – 846 27 96
Secretaresse Familie- en naastenraad: Marion van de Schans, 088 – 846 10 25

Ga naar boven