Banner Toekomst Huize Padua

Voor GGZ Oost Brabant is Huize Padua, naast de voorzieningen in de regio, dé locatie waar de organisatie (hoog)specialistische zorg aanbiedt.

Hoewel ze in een prachtige omgeving liggen, voldoen veel panden op het terrein van Huize Padua niet meer aan de eisen van deze tijd. Om ervoor te zorgen dat GGZ Oost Brabant haar cliënten ook in de toekomst de beste zorg kunnen blijven geven, moet de organisatie met haar tijd meegaan. Dat betekent dat GGZ Oost Brabant (op een aantal gebieden) haar zorg én gebouwen gaat moderniseren.

In fases aanpakken
Het plan om te komen tot nieuwbouw en/of renovatie start met het opstellen van een Lange Termijn HuisvestingsPerspectief (LTHP). Dit is bijna afgerond en wordt eind dit jaar vastgesteld. Op basis hiervan wordt een meerjarig nieuwbouw- en renovatieprogramma opgesteld, zodat we kunnen zien wat er wanneer met het gebied en de gebouwen gaat gebeuren. Omdat niet alles tegelijk gedaan kan worden, wordt het plan in fases uitgevoerd.

Meer weten?
Om tot de lange termijn visie voor Huize Padua te komen, deed GGZ Oost Brabant onder andere beroep op KPMG en BAAC. De hoofdlijnen uit het rapport van KPMG leest u onder de verschillende tabbladen. 

Vragen (en de antwoorden)
Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gestelde vragen (en de antwoorden daarop) treft u binnenkort aan op deze pagina. We blijven de informatie updaten, dus kom gerust nog een keer terug!

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer Privacy-statement ISO9001 ISO9001

Ga naar boven