App store  Google play

Download de gratis GGZ app

Menu

banner-NAH 2

Banner Klik kaart

NAH Huize Padua biedt specialistische behandeling en revalidatie aan mensen van 18-75 jaar met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) met ernstige gedragsproblemen. Ons behandelteam, dat bestaat uit allerlei deskundigen op het gebied van behandeling, paramedische zorg, therapie en wonen en dagbesteding, brengt revalidatie- en psychiatrische zorg samen. Wij  revalideren  de  lichamelijke beperkingen, en behandelen de cognitieve problemen en de gedragsproblemen en/of psychiatrische klachten.

Intake en behandeling op maat

De intakeprocedure start met een verwijzing door huisarts of medisch specialist. Hierna vindt een gesprek plaats met u en uw naasten. Tijdens dit gesprek proberen wij een goed beeld te krijgen van uw situatie, uw problemen en de gewenste doelen. Soms is het nodig nader onderzoek te doen. Hieruit volgt een advies. Dit kan zijn extra onderzoek, behandeling of (thuis)begeleiding, maar soms ook doorverwijzing naar een andere instelling. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGGZ Oost Brabant is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

© 2014 GGZ Oost Brabant | Disclaimer Privacy-statementISO9001

Ga naar boven

Achtergrond-oranje