Menu

banner mijn eerste afspraak

Banner Klik kaart

Na de aanmelding, bellen wij u om een afspraak te maken voor een screening en/of intakegesprek. Op dat moment bieden wij u ook aan om gebruik te maken van de Digitale poli en informeren we u over het cliëntenportaal MijnGGZOostBrabant.

Tijdens de screening en/of intake willen we u beter leren kennen om een goed beeld te krijgen van uw situatie. Waar loopt u vast? Op welke gebieden ervaart u problemen? Wat verwacht u van ons?

Voor de afspraak vult u een aantal vragenlijsten in. Deze geven ons meer informatie over (de ernst van) uw klachten. Ook nadat uw behandeling is gestart meten we op verschillende momenten uw klachten en problemen. Dit doen we aan de hand van een interview en/of vragenlijsten.

Zo volgen we het effect van uw behandeling en zien we of uw klachten minder worden. Is dat niet het geval dan bekijken we samen of het anders kan.

Het kan prettig voor u zijn als er een familielid of andere bekende bij de afspraak is. Hij/zij kan u steunen en eventueel aanvullende informatie geven.

 

MijnGGZOostBrabant is uw persoonlijke, digitale omgeving. U vindt er informatie die van belang is voor uw behandeling en herstel. Op het moment dat wij u uitnodigen voor het intakegesprek ontvangt u informatie over hoe u uw portaal kunt activeren.

 

Lees de bewaarfolder Wat u moet weten 

 

 

Ga naar boven

Achtergrond-oranje