Menu

banner-depressie

Banner Klik kaart

Als uw kind langere tijd verdrietig is, geen zin meer heeft in leuke dingen, snel boos is of angstig en veel moe kan het zijn dat hij een depressie of een angststoornis heeft.

Door angst gaat uw kind misschien situaties uit de weg. Hierdoor doet hij niet meer de dingen die hij graag zou willen doen. In die gevallen spreken we over een angststoornis.

Angststoornissen is een verzamelnaam van verschillende soorten angst. We onderscheiden bijvoorbeeld een fobie, paniekstoornis, dwangstoornis, algemene angststoornis en separatie angststoornis.

Depressie Expertisecentrum Jeugd

Het Depressie Expertisecentrum Jeugd van GGZ Oost Brabant is gespecialiseerd in het behandelen van jongeren (12-23 jaar) die op het donkerste punt in hun leven zijn beland. Wij bieden de allerbeste, topspecialistische zorg bij ernstige, (zeer) hardnekkige depressieve klachten. We doen aan toegepast wetenschappelijk onderzoek en zetten de nieuwste (combinaties van) bewezen effectieve behandelingen in. Ook als er daarnaast andere psychiatrische problemen spelen, zoals angst, trauma of persoonlijkheidsproblemen, kunnen wij jongeren helpen. De expertise die we hebben opgebouwd, delen we actief met collega’s, onder andere via consultatie en second opinions. Op onze website vindt u meer informatie.

© 2014 GGZ Oost Brabant | PrivacyDisclaimer   ISO9001 ISO9001 NEN

Ga naar boven

Achtergrond-oranje